Personlig levering Gratis levering fra kr 400 Alle priser er inkl. pant
Næste levering
  • Sjælland/Fyn29/6
  • Jylland30/6
Ring til Ølhandleren: Tlf. 29242433
En øl julekalender fra Ølhandleren, er en pakkekalender med 24 forskellige specialøl.

Øl julekalender 2017

Varenr. 193860
fra Ølhandleren
DKK 748,00
24 forskellige øl
Nummeret og pakket ind
Bestil nu, leveres i november

Den færdige kalender leveres i november. Den leveres gratis til alle brofaste adresser i Danmark.

Dette er i sandhed en julekalender for voksne. Overrask en af dine nærmeste (eller dig selv...) med en lækker øljulekalender. Ølkalenderen indeholder 24 forskellige øl, sammensat både fra Ølhandlerens normale sortiment, samt flere varianter særligt udvalgt til kalenderen, heraf vil størstedelen være juleøl fra primært Danmark og Belgien.

I julen og den mørke tid, er der tradition for at servere mørkere, maltdominerede og krydrede øl og dette vil i høj grad være afspejlet i ølkalenderen.

Øllene vil være pakket ind enkeltvis og nummereret. Da en kalender som denne, i meget høj grad handler om indholdet, har jeg valgt at gøre indpakningen simpel og billig, for på den måde at efterlade størst mulig værdi til øllet inden i. Jeg synes ikke der er grund til at bruge penge på at designe en fancy kasse til øllene, værdien skal være inden i.

På billedet ses et eksempel på en kalendersammensætning. Ikke alle kalendere vil være ens, men sammensat så deres samlede værdi er ens.

Levering af ølkalenderen

Kalenderen bliver leveret personligt, så snart vi har den færdigproduceret. Der vil være mange leveringsdag fordelt hen over november måned. Vi forventer at leveringen starter i uge 45 og strækker sig frem til og med uge 47. Vi garanterer naturligvis at kalenderen er fremme før 1. december, men det eksakte tidspunkt kan vi ikke give på forhånd. Du vil modtage en mail inden leveringen.

Datoen du ser i toppen af siden, er ikke nødvendigvis leveringsdatoen, da disse datoer gælder for vores normale leveringer af øl, der sker en gang om ugen.

Tilbagemeldinger fra tidligere år

Efter vi lancerede kalenderen for første gang i 2013, har vi på baggrund af tilbagemeldinger fra kalenderens modtagere løbende forbedret produktet.

I år vil der være endnu flere belgiske juleøl sammenlignet med sidste år. Og selvom om det er lidt af et arbejde, så vælger vi igen i år at pakke alle øllene ind enkeltvis. Vi fik mange positive tilbagemeldinger om, at det var spændende, at man ikke på forhånd vidste hvad dagens øl var.

Bestil din øljulekalender i god tid

Som en serviceoplysning, vil jeg opfordre til at bestille i god tid. Da Ølhandleren er et mindre foretagende med begrænsede resurser, bliver kalenderen bliver som regel udsolgt i første halvdel af november. Derfor bør du bestille den allerede i dag.

Vi modtager ikke reservationer, kun ved at gennemføre en bestilling er du sikker på at årets julekalender er i hus. 

BEMÆRK: Vi trækker naturligvis ikke pengene før umiddelbart inden levering i november.

Personlig levering
Gratis levering fra kr 400
Alle priser er inkl. pant
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår
er nu lagt i kurven.
Shop videre Gå til kurven