Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Øljulekalender 2019 fra Ølhandleren, er en pakkekalender med 24 forskellige specialøl.

Øl julekalender 2019

Varenr. 193860
fra Ølhandleren
DKK 798,00
24 forskellige øl
Nummeret og pakket ind
Bestil nu, leveres i november

Dette er i sandhed en julekalender for voksne. Overrask en af dine nærmeste (eller dig selv...) med en lækker øljulekalender. Ølkalenderen indeholder 24 forskellige øl, sammensat både fra Ølhandlerens normale sortiment, samt flere varianter særligt udvalgt til kalenderen, heraf vil størstedelen være juleøl og juleøl fra Danmark, Belgien og andre lande.

I julen og den mørke tid, er der tradition for at servere mørkere, maltdominerede og krydrede øl og dette vil i høj grad være afspejlet i ølkalenderen.

Øllene vil være pakket ind enkeltvis og nummereret. Da en kalender som denne, i meget høj grad handler om indholdet, har vi valgt at gøre indpakningen simpel og billig, for på den måde at efterlade størst mulig værdi til øllet indeni. Vi synes ikke der er grund til at bruge penge på at designe en fancy kasse til øllene, værdien skal være indeni.

De øl du ser på billedet vil ikke nødvendigvis være at finde i kalenderen, ligesom ikke alle kalendere vil være identiske.

Levering af ølkalenderen

Kalenderen bliver leveret personligt, så snart vi har den færdigproduceret. Vi garanterer naturligvis at kalenderen er fremme før 1. december, men det eksakte tidspunkt kan vi ikke give på forhånd. Du vil modtage en mail inden leveringen.

Datoen du ser i toppen af siden, er ikke nødvendigvis leveringsdatoen, da disse datoer gælder for vores normale leveringer af øl, der sker en gang om ugen.

Bestil din øljulekalender i god tid

Som en serviceoplysning, vil jeg opfordre til at bestille i god tid. Da Ølhandleren er en lille familievirksomhed med begrænsede resurser, bliver kalenderen bliver som regel udsolgt i første halvdel af november. Derfor bør du bestille den allerede i dag.

Vi modtager ikke reservationer uden betaling, kun ved at gennemføre en bestilling er du sikker på at årets julekalender er i hus.

BEMÆRK: Vi trækker naturligvis ikke pengene før umiddelbart inden levering i november.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven