Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Ale no 16, fra bryggeriet Refsvindinge på østfyn. 33 cl i flasken med 5,7 % alc

Ale no 16 fra Refsvindinge

fra Bryggeriet Refsvindinge
DKK 10,00
Alkohol: 5.7 %
Indehold: 33 cl
Type: Dansk brown ale
Glas: Pokal eller Pintglas
Serverings temp: 5 - 7 grader

Når du siger Ale no. 16 – siger du også ”ølrevolution” – for det var med Refsvindinges Ale no. 16, at den danske bryggeri tradition for alvor blev vakt til live igen. Det betød mange forskellige øl, fra mange forskellige bryggerier – og en af klassikerne er denne øl – som har været kåret til verdens 3. Bedste øl tilbage i år 2000.

Ale no. 16 giver dig en øl, der har et flot lysebrunt og lidt flygtigt skum, der hurtigt spreder en sød duft af malt og blomsterhumle ud, og smager du på en, vil du finde en sødlig smag af brændt malt, flere frugter og karamel. Det giver dig mulighed for at nyde den til et godt måltid mad med noget kød, eller som en øl, der kan nydes over en hel aften.

Det var med Ale no. 16, at danskerne for alvor fik øjnene op for, at øl kunne være andet end de masseproducerede øl, som den typiske danske pilsner. Det helt store hit, er at det er en dansk ale, der har en langt bedre smag, end mange af de engelske ales, som den ofte sammenlignes med.

Vil du gerne have en dansk produceret øl, hvor du kan mærke kærligheden og håndværket til øllen, så skal du vælge Ale no. 16 – hvis ikke den bedste danske Ale, så en af de bedste – du finder den lige her.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

Corona-info: Jeg leverer som normalt. Der tages udvidede forholdsregler ved både påkning og levering.
-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven