Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Handels- og leveringsvilkår

Juridisk ejerforhold

Ølhandleren er navnet på både den fysiske butik, samt netbutikken. Den juridiske ejer er firmaet Rune Glud Handel, Ågade 10, Farre, 7323 Give, CVR: 34313296

I det følgende bruges kaldenavnet Ølhandleren, der til enhver tid referere til ovenstående virksomhed.

Følgende betingelser gælder for handel med Ølhandlerens netbutik. Disse kan kun afviges ved skriftelig aftale mellem Ølhandleren og køberen.

Priser

Alle priser i shoppen er inkl. moms, pant og danske afgifter. Leveringsomkostninger kan tillægges afhængig af ordrestørrelse, dette vil altid være oplyst i kurven. Der tages forbehold for væsentlige tastefejl, samt udsolgte varer.

Aldersbegrænsning

I følge loven om salg af alkohol, skal enhver der køber alkoholdrikke stækere end 1,2 % være fyldt 16 år. Er drikken stærkere en 16,5 % er minimumsalderen 18 år. Ved at gennemføre en ordre på oelhandleren.dk, står kunden inde for at vedkommende lovligt må købe de valgte produkter.

Betaling

I Ølhandlerens netbutik kan du betale med følgende: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Electron, MasterCard, Maestro samt MobilePay.

Når du betaler med et af de overnævnte betalingskort, har du meget stor sikkerhed og beskyttelse, Ølhandleren kender på intet tidspunkt til dine kortoplysninger, da betalingen foregår via en sikker SSL krypteret forbindelse. Denne krypterede forbindelse håndteres af ePay. Betalingen for din ordre hæves først dagen inden varerne leveres.

Levering

Bestiller du for minimum kr. 500,- bliver dine varer frit leveret, for mindre ordre koster leveringen kr. 85,- inkl. moms. Vi leverer personligt dine øl, til enhver adresse i Danmark (postbokse og ikke-brofaste øer undtaget). Der leveres til hoveddøren på den aftalte adresse, er der ingen hjemme på adressen må Ølhandleren efterlade varerne ved hoveddøren (ønskes anden placering, skal dette noteres i ordrens ”bemærkningsfelt”), vi vil selvfølgelig forsøge at kontakte dig telefonisk, hvis vi ikke finder det forsvarligt at efterlade pakken. Når pakken er leveret kan Ølhandleren ikke stilles til ansvar for bortkomst eller andre skader på varerne.

Leveringsdagen kan altid ses i kurven. Ønskes et tidsestimat for leveringen, bedes du kontakte Ølhandleren for at få det oplyst. Et sådant tidspunkt vil altid være vejledende og kan først gives tidligst aftenen før levering.

Læs mere om vores leveringmetode her

Reklamation

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven. Bemærk dog at reklamationsrettet er begrænset af de enkelte produkters påtrykte holdbarhedsdato. Vi vil også gøre opmærksom på, at mange af øllene i vores sortiment ikke er filtrerede, dette betyder, at der kan dannes bundfald i større eller mindre grad. Bundfald kan ikke give anledning til reklamation. Bundfaldet er i øvrigt ufarligt, ligesom det er en smagssag om man bryder sig om at drikke det eller ej.

Returret

På alle internetkøb skal der i henhold til købeloven ydes 14 dages fuld returret, dette gælder dog ikke for levnesmidler herunder øl og vand.

Cookies og privatliv

Læs mere her

Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven