Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Temapakker - med rabat

Har du lyst til at smage en masse forskellig og lækker specialøl, og tilmed sparre penge, så tage et kig på nogle af pakkerne herunder.

Ølpakker med tema

Med udgangspunkt i forskellige temaer, har jeg sammensat nogle smagspakker. Det er nogen der samler flere forskellige øl fra det samme bryggeri, mens andre er sammensat på tværs med udgangspunkt i for eksempel en bestemt øltype, endnu andre er en mere broget sammensætning på tværs af både typer, bryggerier og nationalitet.

Læs mere i bunden af siden.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Inspiration til nye smagsoplevelser

Du kan også bruge pakkerne til inspiration, måske ved du ikke rigtig hvilken type øl du bedst kan lide, eller måske har du lyst til at prøve noget nyt. Når du vælger disse pakker, har jeg gjort det nemt for dig at prøve noget nyt. Måske skal du give en gave og ved ikke lige hvad der er modtagerens favorit, så kan du udfordre ham eller hende til at prøve noget nyt.

 Ølgave

Skal øllene bruges som en gave, kan jeg for en beskeden merpris pakke dem lækkert ind. Se indpakningsmuligheder her.

Spar penge på ølpakkerne

Når du vælger en ølpakke, sparer du penge. Sådan er det, når du afgiver noget af din valgfrihed ved at lade mig sammensætte pakkerne, skal du selvfølgelig have øllene billigere end, hvis du havde shoppet dem enkeltvis. Det synes jeg er en fair deal.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering

Kurven er tom

er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven