Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Stille Nacht fra De Dolle Brewers, en lys juleøl, der udvikler sig fantastisk efter et par års lagring.

Stille Nacht

fra De Dolle Brouwers
DKK 52,00
Alkohol: 12 %
Indhold: 33 cl
Type: Lys kryderet anderledes juleøl
Glas: Pokal
Serverings temp: 10 - 16 grader

Stille Nacht fra De Dolle Brouwers en stærk lys juleøl, med sin helt egen unikke og eftertragtede karakter.

Jeg har andetsteds på siden skrevet om verdens bedste juleøl, denne titel kan selvfølgelig kun tilfalde én øl, men bland de mindre traditionelle typer placerer Stille Nacht sig i den absolute top, hvad angår lyse og stærke vinterøl.

Mange vil tænke det umuligt, men denne lys-gyldne øl på 12 % ABV, er tæt på at kunne betegnes som letdrikkelig. Selvfølgelig fornægter alkoholens varme sig ikke, når de gyldne dråber forplanter sig ned gennem mund, svælg og videre til dit indre. Sådan skal vinterøl gøre.

I næsen opfanger man karamelsødme og Nugget-humlen, under det fede næsten hvide skum der kun langsomt trækker sig tilbage. Mundfølelsen er stor og fed, fra øllets densitet der er meget høj (27 pl for nørderne). Den relativt kraftig humling i øllet føles ikke overvældende i denne julevarmer, da det er et nødvendigt modspil til store maltsødme, en smule syrlig tørhed runder den store oplevelse af til sidst.

En øl der med stor succes kan gemmes i flere år.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven