Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Rochefort 10 er af mange anset som verdens bedste  trappist øl. Ølhandleren er enig!

Rochefort 10 - 33 cl

fra Abbaye Notre-Dame de Saint-Remy
DKK 38,00
Pr. stk v/ 12 stk: DKK 36,00
Alkohol: 11.3 %
Indehold: 33 cl
Type: Mørk Trappist Quadrupel
Glas: Pokal
Serverings temp: 12 - 18 grader

Her finder du en Trappistøl, der er mange kendere bliver karakteriseret som verdens bedste øl, og når du først har smagt den, er du ikke længere i tvivl. Den kommer fra klostret Abbey de Notre-Dame de St. Rémy – hvor munkene lever i stærk isolation, og derfor er netop også Rochefort 10 øllen omgivet af mystik.

Når du får fingrene i en Rochefort 10, og hælder den op i glasset, vil et godt tip være at vente 15 min. Før du smager på den – for så kan du opleve et sandt smagsbombardement, hvor tonerne af blomme, abrikos, solbær og rosin virkelig kommer til udtryk. Farven på øllen er en flot mørk rødbrun farve, og skummet er tæt og beigefarvet.

Tager du alkoholprocenten i øllen som er på de 11.3% procent, bliver du overrasket over hvor blød og fyldig den er i smagen – det er den fornemmelse du får, når du smager på den, og derfor vil de fleste også være overrasket over at etiketten siger som den gør – 11.3%.

Har du før duftet kandiseret frugt, og et let strejf af gær, så har du også en god fornemmelse for hvordan Rochefort 10 dufter og når du så smager den, vil du vide hvordan en af verdens bedste øl, hvis ikke den bedste, skal smage. 

Husk at servere den i pokalformede glas og ved en temperatur på de 12-14 grader – den vil være særdeles velegnet til lam, kantareller og chokoladedesserter – igen – lad den stå i ca. 15 min. og find ud af hvordan smagsbombardementet er – det gør en stor forskel lige at lade den trække lidt ilt.

Vil du have øllen som ølentusiaster igen og igen kårer som verdens bedste, så er det helt sikkert Rochefort 10 du vælger.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven