Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Rochefort

Abbaye de Notre Dame de Saint-Rémy, er navnet på klosteret fra omkring år 1230, der står bag de 3 gode øl, Trappistes Rochefort hhv 6, 8 og 10. Klosteret er et af de mest lukkede og isolerede af alle trappistklostrene. Netop derfor bliver deres øl omgivet af en del mystik, og derfor det smager så forbandet godt.

Læs mere under øllene

Gammelt bryggeri

Klosteret i det sydligere Belgien der har huset et bryggeri siden slutningen af 1500-tallet, har en lang tradition for at brygge øl. Der er med mindre afbrydelser blevet brygget i flere hundrede år og uafbrudt gennem 2 verdenskrige.

I 50'erne lagde de deres bryggestil om fra lettere øl til de nu meget eftertragtede og noget stærkere Trappistes Rpchefort en serie af tre mørke øl, med både tydelige ligheder, men samtidig med deres helt egne karakteristika.

Trappistes Rochefort 12

Mange spøger til en øl af dette navn. Mig bekendt findes der ikke en øl med dette navn. Jeg tror at den bliver forvekslet med en anden af de store trappister, nemlig Westvleteren 12, der har mange lighedspunkter med Rochefort 10, dog er førstnævnte væsentligt dyrere og sværere at få fingrende i. Ved Ølhandleren har vi den en sjælden gang imellem...

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven