Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Orval er trappisternes IPA, en atypisk trappist pga den store humlesmag.

Orval

fra Brasserie d’Orval
DKK 36,00
Alkohol: 6.2 %
Indehold: 33 cl
Type: Trappist humlestærk blond
Glas: Pokal
Serverings temp: 12 - 14 grader

Orval Trappist er en humlestærk øl, der skiller sig ud fra mængden. Med en alkoholprocent på 6,2 er den en smule stærkere end en normal øl, og den laves ligeledes på flasker af 33 cl stykket. Orval Trappist serveres bedst ved en temperatur på 12-14 grader og drikkes af pokal for den optimale smag og nydelse. Prisen på øllen er 28 kroner og ligger derfor i et fint prisleje, hvis du skal holde et arrangement, hvor der skal øl på bordet. 

Orval Trappist er både meget tør og humlet, og derfor skiller den sig kraftigt ud smagsmæssigt. Derfor er det en trappistøl, du enten elsker eller hader. Men en ting er dog helt sikkert. Den skal prøves, for kan du lide den, vil den være en favorit i fremtiden. Øllen er den eneste, der brygges på bryggeriet, og derfor er den af en unik karakter. Eller det vil sige at der efter sigende skulle findes en lettere Orval, men at denne kun er forbeholdt munkene på klosteret.

Bryggeriet, som er beliggende i Belgien, er internationalt kendt af ølentusiaster. Det har nemlig en fantastisk fortælling. Bryggeriet ligger inde i klosteret Abbey Notre-Dame d’Orval, som har en lang og traditionsrig historie. Klosteret blev grundlagt i 1070, men blev senere brændt ned i 1795. I 1926 fik munkene deres kloster tilbage, og Orval-øllen blev solgt fra 1932 som det første trappistkloster. I dag laves øllen stadig på samme måde, og derfor er Orval Trappist en helt unik øl. 

Orval Trappist har et skum, der har farve som fløde og flot lys brun farve, der ser indbydende ud. Smagen er speciel, og enten kan du lide den, eller også kan du ikke. Dog er der ingen tvivl om, at Orval Trappist er en øl, der skal smages som ølentusiast. Den har en fantastisk historie, som ingen kan hamle op med. 

 

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven