Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Om os

Ølhandleren Rune Glud Elbek, viser stolt det håndlavede skilt frem.

Mit navn er Rune Glud Elbek og jeg er Ølhandleren. At være Ølhandler, betyder for mit vedkommende, at udbrede og dele glæden ved det gode øl med så mange som muligt. Det er derfor mit mål, at indsamle og vidreforhandle noget af det øl, jeg selv sætter så stor pris på.

Mit udvalg vil ikke være begrænset af hverken landegrænser, eller bestemte øltyper. Men når det er sagt, så har jeg en forkærlighed for de belgiske mørke stærke ales.

 

Der er sket meget

Der er heldigvis sket meget med danskernes ølvaner siden årtusinskiftet. En brygger i en lille landsby på østfyn, blev pludselig verdenskendt, da én af hans øl fik en tredjeplads til en international ølsmagning.

Der gik ikke længe inden denne "ale no 16" var kendt. Selvom der har selvfølgelig været ølkendere og ølentiutiaster i mange år, men nu blev det pludselig legalt at smage og drikke de øl man ikke lige kendte i forvejen.

 

Missionen

Min mission er at øge tilgængligheden af og kendskaben til godt kvalitetsøl. På den måde ønsker jeg at blive din leverandør af "- øl til enhver lejlighed".

Godt øl findes mange steder, men desværre er det stadig kun, med få undetagelser, en meget lille del af dette der er tilængligt i den danske detailhandel.

Derfor vil jeg tilbyde et bredt og varieret udvalg af øl i høj kvalitet. Udvalget vil består af både danske øl, men også øl fra udlandet, herunder især Belgien. Med tiden ønsker jeg at udvide sortimentet så jeg til stadighed kan tilbyde nye og spændende øloplevelser.

 

Respekt for øllet

Som så mange andre kvalitetsprodukter, skal godt øl behandles ordentligt og med respekt.

Dette giver udslag på flere fronter. Dels vil jeg gerne have kontrol med øllets opbevaring og transport, i det omfang der er muligt. På den måde importere jeg fx selv alt mit belgiske øl, på en måde kan jeg garantere for at øllet er transporteret under forsvarlige forhold, og ikke unødvendigt er blevet udsdat for lys og varme.

På samme måde insisterer jeg også på selv, at levere øllet til dig der bestiller det. For dig som kunde betyder det en billigere og mere skånsom behandling af øllet.

 

Min inspiration

Jeg skylder min far, Bjarne Glud Jensen, en stor del af æren for at jeg opdagede glæden ved det gode øl. Han har siden 2003 drevet en gårdbutik med salg af specialøl. Han kendes som Øl Handleriet og har til huse på Langeland få kilometer syd for Rudkøbing. Skulle du komme på disse kanter, så giv dig selv den oplevelse at møde den erfarne ølmand.

Link til artikel i Vejle amts folkeblad

Vi støtter Miljøvenlig pakning

Ved Ølhandleren, genbruger vi al emballage vi modtager fra vores leverandøre. Det er der god økonomi i både for os og miljøet. Vi transporterer ligeledes meget af vores øl i genbrugelige plastkasser.

Miljøvenligpakning

Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven