Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Ølgaver og Ølkurve

En kurv fyldt med lækker specialøl, kan få et bredt smil frem på ansigtet af de fleste ølentusiaster. Måske vil du netop gerne glæde sådan en ølentusiast, men har ikke selv den store viden om specialøl. Så lad Ølhandleren sammensætte en kurv med forskellige øl udvalgt fra sortimentet.

Personlig levering af ølgaven

Ølkurven bliver leveret direkte til den adresse du ønsker, enten til dig selv eller direkte til modtaget. Jeg vil dog ikke overlade en flot indpaket ølkurv til et fragtfirma. Derfor bliver alle ølkurve leveret af Ølhandleren personligt, på den måde kan jeg stå inde for at ølkurven ser præsentabel ud ved levering, så send du bare en ølgave med specialøl med mig. Klik her for at se hvornår jeg leverer i dit område næste gang.

Læs nedenfor hvorfor ølgaver fra Ølhandleren er noget helt særligt.

Øllene udvælges og pakkes personligt

Når jeg pakker en gavekurv med øl, er der særligt 3 ting jeg tænker på:

  • Afsenderen skal kunne være stolt af gaven
  • Modtageren skal tænke WAUW!
  • Wauw-oplevelser efterhånden som øllene drikkes

En gavekurv med øl fra Ølhandleren skal vække glæde, derfor er det vigtigt for mig, at alle kurve er spækket med kvalitetsøl og gode oplevelser. Det opnår jeg best ved personligt at pakke gavekurvene, med fokus på sæson og alsidighed.

Meget øl for pengene

Øllene bliver pakket i en pæn gavekurv, på en bund af træuld. Det hele pakkes til sidst ind i cellofan og gavebånd. Jeg sætter dog en ære i, at gøre selve indpakningen relativt billig, således at modtageren får mest mulig øl for pengene.

Hvis du har særlige ønsker til ølgaven, så vil jeg meget gerne efterkomme disse. Disse kan gives i kommentar-feltet til ordren, hvor du også kan efterlade en kort hilsen til modtageren. Denne hilsen vil blive vedlagt kurven på et hjemmelavet kort.

Specialølsgaver med fokus på alsidighed

Hvis jeg har frie hænder til at sammensætte gaven, vil jeg sørge for at kurven sammensættes med et bredt udvalg fra forskellige stilarter. Samtidig er vi klar over at ikke alle bryder sig om meget voldsomme øl, jeg vil derfor udvælge øl med en bred appel.

Det betyder at jeg, med mindre andet er aftalt, udvælger øl så mange typer og bryggerier og lande bliver repræsenteret. På samme måde er jeg opmærksom på, at der kommer øl i kurven der kan klassificeres som både lyse, mørke, stærke, mindre stærke, bitre, søde, krydrede og et hensyn til årstiden. 

Hver gang jeg pakker en gavekurv fyldt med øl, så minder jeg mig selv om, at modtageren potintielt (forhåbentlig) er en ny fast kunde ved Ølhandleren, derfor gør jeg meget for at præsentere mit sortiment, som både lækkert og spændende.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven