Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 400Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Ølgaver og ølkurve

En kurv fyldt med lækker specialøl, kan få et bredt smil frem på ansigtet af de fleste ølentusiaster. Måske vil du netop gerne glæde sådan en ølentusiast, men har ikke selv den store viden om specialøl. Så lad Ølhandleren sammensætte en kurv med forskellige øl udvalgt fra sortimentet.

Personlig levering af ølgaven

Vi vil ikke overlade en flot indpaket kurv til et fragtfirma. Derfor bliver alle ølkurve leveret af Ølhandleren personligt, på den måde kan vi stå inde for at ølkurven ser præsentabel ud ved levering. Klik her for at se hvornår vi leverer i dit område næste gang.

Meget øl for pengene

Øllene bliver pakket i en pæn gavekurv, på en bund af træuld. Det hele pakkes til sidst ind i cellofan og gavebånd. Vi sætter dog en ære i, at gøre selve indpakningen relativt billig, således at modtageren får mest mulig øl for pengene.

Hvis du har særlige ønsker til ølgaven, så vil vi meget gerne efterkomme disse. Disse kan gives i kommentar-feltet til ordren, hvor du også kan efterlade en kort hilsen til modtageren. Denne hilsen vil blive vedlagt kurven på et hjemmelavet kort.

Specialølsgaver med fokus på alsidighed

Hvis vi har frie hænder til at sammensætte gaven, vil vi sørge for at kurven sammensættes med et bredt udvalg fra forskellige stilarter. Samtidig er vi klar over at ikke alle bryder sig om meget voldsomme øl, vi vil derfor udvælge øl med en bred appel.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 400
Personlig levering

Kurven er tom

er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven