Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Nyheder

I denne sektion kan du finde alle nye tilføjelser til sortimentet. Hvis et produkt er nyt eller har været ude af sortimentet i en længere periode, vil jeg lægge det herind. På den måde kan du hele tiden følge med i hvad, der nyt siden sidst du handlede.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Dynamisk sortiment

Jeg vil meget gerne give dig et dynamisk og foranderligt sortiment. På den måde håber jeg at kunne inspirere og pirre din nysgerrighed efter at prøve nye spændende øl. Dels vil sortimentet til en vis grad afspejle årstidens krav til forskellige indtryk, men jeg vil også gerne bidrage til nye trends og strømninger, så længe de ligger i tråd med resten af konceptet, om specialøl af høj kvalitet, der ikke nødvendigvis findes udbudt mange steder.

Hvor længe er noget en nyhed?

Jeg ved godt at du ikke sider og shopper øl hver dag, men derfor skal du stadig have chancen for at følge med i nyhederne her på shoppen. Alle nye produkter vil som minimum ligge i denne kategori i en måned, samtidig kan de altid findes på deres ”rigtige” plads i shoppens andre kategorier. På den måde har du altid mulighed for at orientere dig om muligheden for nye spændende øloplevelser.

Dit bidrag er velkomment

Måske har du engang smagt en fantastisk øl på en ferie, læst om en øl du gerne ville smage, men har ikke kunne finde den. Selvom jeg ikke har den i sortimentet, må du meget gerne bidrage med forslag til øl der kunne indgå i sortimentet.Hvis du har ideer til øl som du mener burde være en del af sortimentet, så skal du være mere end velkommen til at sende mig en mail, eller give mig et kald, så vil jeg se på om ikke netop dit forslag bliver til en tilføjelse.

Følg også med i hvilke øl vi ved der kommer på shoppen inden længe: her

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven