Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Leffe Triple

Leffe Triple

Varenr. 585644
fra Anheuser-Busch InBev
DKK 28,00
Alkohol: 8.5 %
Indhold: 33 cl
Type: Triple
Glas: Pokal
Serverings temp: 8 - 10 grader

Leffe Triple er en slagkraftig belgisk blond, overgæret klosterøl med hele 8,5 % alkohol med en flot gylden, orange farve, frugtagtig aroma og langvarende hvidt skum. Nydes bedst kælderkold.

Leffe Triple har alle den belgiske lyse, overgærede øls kendetegn. Farven er flot gylden, hvilket understreges af den orangebrune flaske, og aromaen der møder dig, når du knapper den op, er frugtagtig med strejf af malt, honning, karamel og alkohol.

Øllen drikkes bedst af et pokalformet glas, og når du hælder den op, kan du glæde dig over det langvarige, hvide lag skum på toppen og den boblende kulsyre. 

Leffe Triple føles blød og cremet med en dejlig, sød krop og et lille strejf af gær. Har en let karamelagtig eftersmag med noter af krydderi. 

Perfekt til en god hyggestund i gode venners lag, eller når dagens oplevelser skal fordøjes, og der skal slappes af efter en hektisk arbejdsdag.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven