Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Leffe Radieuse

Leffe Radieuse

Varenr. 585645
fra Anheuser-Busch InBev
DKK 28,00
Alkohol: 8.2 %
Indhold: 33 cl
Type: Gylden Amber ale
Glas: Pokal
Serverings temp: 8 - 10 grader

Leffe Radieuse er som navnet antyder en strålende, ravfarvet øl, brygget efter den belgiske trappist-tradition med den foreskrevne fyldige, krydrede og frugtagtige smag og et tykt lag kraftigt, cremet hvidt skum på toppen.

Det første der fanger blikket, når du hælder Leffe Radieuse op, er den klare, mørke, ravgyldne farve, der med et næsten rubinrødt skær fylder glasset. Derefter følger der et tykt og meget cremet skumlag på toppen, der langsomt klinger væk.

Duften er sød, mørk og frugtagtig hen i retning af kirsebær og med et tydeligt strejf af karamel og belgisk gær. Smagen minder meget om aromaen og er meget fyldig, sød og frugtagtig med en undertone af brændt karamel og kiks. Eftersmagen er tør, krydret og en smule ristet.

Nyd den gerne udendørs eller et sted, hvor du har mulighed for at betragte solen eller andre kraftige lyskilder lyse den flotte ravgyldne øl op.

 

Serveres kælderkold i pokalformede glas.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven