Personlig levering Gratis levering fra kr 400 Alle priser er inkl. pant
Næste levering
  • Sjælland/Fyn3/8
  • Jylland4/8
Ring til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Ølhandlerens åbningstider

Butikken ligger i forbindelse med lageret på Blegindvej 45 ved Hørning. Vi holder lørdagsåben på udvalgte lørdage, datoen og tidsrummet for næste åbningslørdag vil blive vist i toppen af hjemmesiden. Hvis der ikke står noget, så er næste ånbingslørdag ikke planlagt endnu. 

Men vi åbner gerne Butikken ved henvendelse til Kim på 31 27 14 45. 

Historien om Ølhandleren

Ølhandleren startede som en lille hyggelig butik i privaten hos Rune tidligt i 2013. Han ønskede at have et lille, men godt udvalg af belgiske øl. Udvalget startede med at stå på det lille arbejdsbord, det stod i værkstedet. Hurtigt blev Runes kærlighed for øl større og pladsen for lille, så han måtte igang med at udvide og bygge en lille ølbutik med hyldeplads til de knap 100 varianter der hurtigt kom til.

Hjemmesiden blev skud i gang i efteråret 2013 og salget blev hurtigt meget større og Rune måtte bruge to dage om ugen, på at levere øl til tørstige danskere. Alt dette ved siden af hans alm 37 timers arbejde. Dagene blev for korte, timerne gik for hurtige og butikken blev for lille. Der var ikke nok lagerplads til alt øllet og noget skulle ske.. Beslutningen om at drosle ned på bestillingerne eller gå all in skulle tages.

Her kom Kim til ølhandleren i 2016. Kim er Runes svorger og sammen fandt de et lagerrum der kunne rumme de nu ca. 200 varianter af belgisk og dansk øl. Kim tog sig af pakning af ordre og levering af disse. Men tiden løb stadig for hurtigt til, de kunne følge med. Efteråret 2016 tog Rune beslutningen om at blive ølhandler på fuldtid. Kim er deltids ølhandler ved siden af sit dayjob som selvstændig entreprenør. I starten af 2017, fik lageret en butik, hvor udvalget på knap 400 varianter står og pryder væggene.

Respekt for øllet

Lageret og butikken er indrettet for øllets skyld. Det vil sige, kølige temperatur, så tag gerne en jakke på, selvom det er en dejlig sommerdag. Mange af de øl der står på hylderne, er særdeles velegnet til mange års lagring, men denne lagring kan kun gå godt, hvis man passer på øllet. Derfor skal både lys og varme holdes tilbage, så de har de bedste vilkår.

Respekten for øllet er til stede, hele vejen hjem til dig. Vi leverer personligt alt øl i Danmark. Vi ønsker at øllet bliver transporteret så godt som muligt og dette kan vi kun garanter, ved at gøre det selv. Så er der en levering til dig, er det Kim eller Rune der kommer med den.

Ølhandleren har et lille skattekammer

Nok ser du mange varianter af fantastisk øl, her i den online shop. Men i butikken på Blegindvej 45 vil du - hvis du er heldig - kunne finde andre skatte. Det kunne være øl, der har været gemt væk i flere år, øl der er udgået, eller øl der ikke uden videre, kan overdrages til hvem som helst.

Under alle omstændigheder, står Ølhandleren altid klar til en snak om øl og egne favoritter udpeges gerne.

Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår
er nu lagt i kurven.
Shop videre Gå til kurven