Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Ølhandlerens åbningstider

Butikken ligger i forbindelse med lageret på Ryttervangen 5B i Give (lige ved siden af Jem og Fix). Her kan du hente forudbestilte varer. 

Åbningstider:

Tirsdag: 10 - 14

Fredag: 12 - 17

Der kan også åbnet uden for disse tidsrum, hvis der på forhånd laves en aftale.

Historien om Ølhandleren

Ølhandleren startede som en lille hyggelig butik i privaten hos Rune tidligt i 2013. Han ønskede at have et lille, men godt udvalg af belgiske øl. Udvalget startede med at stå på det lille arbejdsbord, det stod i værkstedet. Hurtigt blev Runes kærlighed for øl større og pladsen for lille, så han måtte igang med at udvide og bygge en lille ølbutik med hyldeplads til de knap 100 varianter der hurtigt kom til.

Hjemmesiden blev skud i gang i efteråret 2013 og salget blev hurtigt meget større og Rune måtte bruge to dage om ugen, på at levere øl til tørstige danskere. Alt dette ved siden af hans alm 37 timers arbejde. Dagene blev for korte, timerne gik for hurtige og butikken blev for lille. Der var ikke nok lagerplads til alt øllet og noget skulle ske. Beslutningen om at drosle ned på bestillingerne eller gå all in skulle tages.

Her kom Kim til ølhandleren i 2016. Kim er Runes svorger og sammen fandt de et lagerrum der kunne rumme de nu ca. 200 varianter af belgisk og dansk øl. Kim tog sig af pakning af ordre og levering af disse. Men tiden løb stadig for hurtigt til, de kunne følge med. Efteråret 2016 tog Rune beslutningen om at blive ølhandler på fuldtid. Kim er deltids ølhandler ved siden af sit dayjob som selvstændig entreprenør. I starten af 2017, fik lageret en butik, hvor udvalget på knap 400 varianter står og pryder væggene.

I løbet af sommeren 2018 flyttede Ølhandleren dog igen til Give. Hele forretningen drives igen af Rune, med støtte fra hustruen Mette, der dog har større interesse for hendes egen online butik med dekorationsartikler.

Respekt for øllet

Lageret og butikken er indrettet for øllets skyld. Det vil sige, kølige temperatur, så tag gerne en jakke på, selvom det er en dejlig sommerdag. Mange af de øl der står på hylderne, er særdeles velegnet til mange års lagring, men denne lagring kan kun gå godt, hvis man passer på øllet. Derfor skal både lys og varme holdes tilbage, så de har de bedste vilkår.

Respekten for øllet er til stede, hele vejen hjem til dig. Jeg leverer personligt alt øl i Danmark. Jeg ønsker at øllet bliver transporteret så godt som muligt og dette kan jeg kun garanter, ved at gøre det selv. Så er der en levering til dig, Rune (eller i sjældne tilfælde hustruen Mette) der kommer med den.

Ølhandleren har et lille skattekammer

Nok ser du mange varianter af fantastisk øl, her i den online shop. Men i butikken på Ryttervangen 5B i Give vil du - hvis du er heldig - kunne finde andre skatte. Det kunne være øl, der har været gemt væk i flere år, øl der er udgået, eller øl der ikke uden videre, kan overdrages til hvem som helst.

Under alle omstændigheder, står Ølhandleren altid klar til en snak om øl og egne favoritter udpeges gerne.

Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven