Personlig levering Gratis levering fra kr 400 Alle priser er inkl. pant
Næste levering
  • Sjælland/Fyn24/8
  • Jylland23/8
Ring til Ølhandleren: Tlf. 29242433

La Trappe - De Koningshoeven

Det fulde navn for dette trappistkloster og bryggeri er Abdij Onze-Lieve-Vrouw van Koningshoeven (Frues kloster af Koningshoeven). Klosteret ligger i det sydlige Holland ved byen Tilburg nær Eindhoven, ikke langt fra grænsen til Belgien.

La Trappe er det eneste trappistbryggeri i Holland. Klosteret har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet hvor franske munke byggede stedet op. Kun få år efter klosterets opførsel begyndte man at brygge øl på stedet.

Læs mere i bunden af siden.

Ude i kulden

Bryggeriet blev på grund af det succes løbende udvidet op igennem 1900-tallet, og hen mod slutningen af forrige årtusind, begyndte de et samarbejde med bryggeriet Bavaria. Dette samartbejde førte til, at La Trappe mistede deres status som autentisk trappistbryggeri, da al produktion skal foregå inden for klosterets mure. I 2005 valgte man dog at trække produktionen tilbage til klosteret og siden dengang har Holland igen haft et ølbryggende trappistkloster.

Bredeste udvalg

Til forskel fra de 6 andre trappistbryggerier, har La Trappe et meget bredt sortiment. Hvor de andre klostre brygger og sælger mellem én og tre varianter, har La Trappe i øjeblikket ikke mindre end 8 faste varianter, nemlig: PUUR bio, Witte, Blond, Isid’or, Dubbel, Bockbier, Tripel og Quadrupel.

Siden 2009 har de eksperimenteret med at lagre La Trappe Quadrupel på forskellige fade, både nye fade af forskellige typer eg, men også fade der har været brugt til bl.a. portvin, cognac, whiskey og flere andre. Øllen bliver kaldt La Trappe Quadrupel Oak Aged. Dette tilfører helt nye smagsnuancer til den i forvejen sublime øl.

Personlig levering
Gratis levering fra kr 400
Alle priser er inkl. pant

Kurven er tom

er nu lagt i kurven.
Shop videre Gå til kurven