Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Van Honsebrouck

Serien af Kasteel øl brygges på bryggeriet Van Honsebrouck der ligger i Ingelmunsterdet vestlige Belgien. Dette belgiske familiebryggeri, har haft til huse forskellige steder saiden det blev grundlagt tilbage i starten af 1800-tallet, men har siden 1989 brygget på slottet i Ingelmunster.

Læs mere i bunden af siden.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Mange forskellige specialøl

Den første øl i Kasteel serien, Kasteel Donker, blev brygget i 1989. Dog er der en lang tradition for brygning af specialøl på dette bryggeri.

I Kasteel serien, er der indtil videre fem forskellige øl nemlig, Donker (Bruin), Trippel, Blond, Rouche og Hoppy, hertil kommer årgangsøllen Kasteel Cuvée du Chateau. Ud over denne serie, der er en af mine personlige favoritter, byder bryggeriet blandt andet også på lambic, hvilket du kan læse mere om i min kategori med frugtøl og surt.

 

Blandt mine personlige favoritter

Som helhed synes jeg Kasteel serien, byder på meget varierede smagsoplevelser, derfor er serien som helhed en af mine absolut favoritter. Af samme grund har jeg sammensat en lille pakke så du får mulighed for at smage dem alle sammen, denne pakke kan du finde her på siden og i kategorien med temapakker.

Link til bryggeriet.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven