Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Julegaver med specialøl

Her finder du et par ideer til julegaver med specialøl og juleøl. Ved Ølhandleren forsøger vi altid at sammensætte gaver og kurve der kan imponere selv de mest garvede ølentusiaster. Smag er jo selvfølgelig en individuel ting, men vi forsøger altid at blande kendte klassikere med mere sjældne overraskelser.

De meget ekstreme og voldsomme øl, vil vi dog kun tilføje hvis vi har aftalt det specifikt.

Læs mere nedenfor...

Personligt leveret

Alle bestillinger ved Ølhandleren leveres personligt i hele Danmark (ikke brofaste adresser undtaget). Den personlige levering er din garanti for, at gaven kommer frem til modtageren, til den aftale tid og i hel tilstand uden transportskader.

Ved at benytte gaveideerne på denne side, få du ølgaver leveret i diskret kasse, der kan lægges direkte under juletræet, eller du kan dekorere den yderligere. Hvis du vil give en ølgave til en rigtig ølentusiast, så lad Ølhandleren vælge øllene mens du kan høste taknemligheden.

Vi leverer ugentligt, helt frem til d. 22. december

Vi garantere at alle gaver der er bestilt senest d. 21/12 kl. 21 vil blive leveret d. 22/12.

Da vores levering er ikke afhængig af hverken posten eller andre fragtfirmaer, kan vi med forbehold for ekstreme vejrforhold garantere levering på den lovede dato, der altid fremgå i toppen af siden på det tidspunkt du bestiller.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven