Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Hornbeer øl

Hornbeer - smager altså godt...

Det siger de i hvert fald selv. Jeg er bestemt enig i dette og der er der også mange danske ølentisiaster der er. Bryggerriet har fået et utal af priser, både i Danmark og internationalt. Blandt andet årets bryggeri 2009 - 2011.

Læs mere i bunden af siden

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Stort udvalg af Hornbeers øl

Selv om udvalget hos Ølhandleren indeholder mange udenlandske øl, så føler jeg også en forpligtigelse til at promovere noget af det gode danske øl. Især Hornbeer laver efter min opfattelse mange rigtig gode forskellige øl.

Denne opfattelse er jeg ikke ene om. Mange af øllene fra Hornbeer, har fuldt fortjent høstet priser bånde i Danmark og udlandet.

Hornbeer er øl med kant og karakter

Bryggeren Jørgen Fogh Rasmussen (ja, hans bror har tidligere været statsminister her i landet) har sammen med hans hustru Gundhild, brygget øl på deres landejendom siden 2008. Jørgen lægger ikke skjul på, at han synes om at eksperimentere. Både når det kommer til ingredienser og smagssammensætning, men også de gængse bryggemetoder og anbefalede temperature, bliver udfordret.

Resultatet af dette bliver en masse spændende og til tider anderledes øl. 

Link til bryggeriets hjemmeside

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven