Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Hoegaarden

Der er ingen tvivl om at Hoegaarden er mest kendt for dere hvedeøl Wit Blanche. Men Hoegaarden laver flere forskellige øl der bestemt er værd at stifte bekendtskab med.

Hvedeøl er ikke alt fra Hoegaarden

Der er som sagt ikke tvivl om, at det er hvedeøllet der har sat Hoegaarden på verdenskortet og de laver bestemt en hæderlig belgisk hvedeøl. Men når det er sagt så har de mere at byde på end det. Det findes flere spændende varianter af hvedeøllen og nogle mere klassiske belgiske ales.

Det startede for lang tid siden

Skriftlige kilder bekræfter at munke har været brygget øl i den belgiske by Hoegaarden siden 1445, og byen blev kendt for at brygge hvedeøl. En tradition der holdt i ca 500 år, hvor byen havde adskillige bryggerier og destillerier, men dette ophørte engang i 1950'erne. Men igen i 60'erne samlede Pierre Celis handsken op og startede igen med at brygge i Hoegaarden.

Efter en brand i 1985, ende Piere Celis med at sælge hans livsvær til Interbrew, der nu er en del af verdens største bryggerigigant AB InBev.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven