Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Øl fra Hancock

Ølhandleren forhandler øl fra Hancock Bryggerierne. Jeg stræber efter altid, at have de udvagte øl på hylderne. Men skulle du opleve at ville bestille øl og får besked om, at de ikke er på lager, så giv mig endelig et kald eller en mail. Alle Hancock kan under normale omstændigheder, skaffes med få dages varsel.

Tilbud på hele kasser Hancock

Ønsker du at købe hele kasser, så får du dem selvfølgelig en smule billigere end ved at købe dem enkeltvis. Igen så skal de muligvis skaffes hjem, så tøv ikke med at kontakte mig.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hancock Bryggerierne A/S, der ligger i den midtjyske by Skive, kan trække deres rødder helt tilbage til 18-hundrede tallet, mere præcist til år 1876, hvor starten til det der i dag kendes som Hancock bryggerierne.

Fra privat hvidtølsproduktion til eksportbryggeri

I starten var der kun tale om, en enkelt mands produktion af hvidtøl i hans private bolig. Produktionen blev de næste årtier, udvidet og flyttet af skiftende ejere, til øllet i 1895 fik navnet Thordal.

Op gennem starten af 19-hundredetallet blev der til stadighed udvidet, det var dog først i 1963 at al produktion var flyttet ud af byen. Kort efter 2. verdenskrig, blev navnet Hancock introduceret, da man i større grad ønskede at satse på eksportmarkederne i England, Tyskland samt Sverige og Norge. Eksporthandlen fik dog aldrig rigtig fat og i dag afsættes der primært til det danske marked.

Kendt for kvalitet og god humle

Øllet fra Hancock, bliver stadig den dag i dag, brygget med stor respekt for håndværket. Dette kommer til udtryk i lange lagringstider, meget få tilsætningsstoffer ud over øllets fire hovedingredienser (vand, malt, humle og gær).

Humlen i samtlige af øllene, fra bryggeriet i Skive, er udelukkende af den tjekkiske SAAZ-type. En humletype der står for kvalitet og en mild smag.

Link til Hancock Bryggeriernes hjemmeside.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven