Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Gouden Carolus Classic

Gouden Carolus Classic - 33 cl

Varenr. 550207
fra Brouwerij Het Anker
DKK 28,00
Pr. stk v/ 24 stk: DKK 25,66
Alkohol: 8.5 %
Indehold: 33 cl
Type: Belgisk stærk mørk ale, dubbel
Glas: Pokal
Serverings temp: 8 - 12 grader

Når du vælger Gouden Carolus Classic, vælger du en øl, der kommer fra et bryggeri, som med sikkerhed har brygget øl siden 1369, og sandsynligvis også tidligere – det er derfor det ældste og stadig velfungerende bryggeri, der ligger i Mechelen – selve bryggeriet hedder Brouweri Het Anker.

Der er mange grunde til at smage en Gouden Carolus Classic, for her får du virkelig en øl, der giver en lyst til mere. Du kan slet ikke mærke de 8.5% alkohol øllen er på, da du får en dyb, sød og maltet smag, der giver et strejf af humle, rosin, blomme, citrus og farin – og det er også med til at friske smagen op. 

Selve fornemmelsen i munden, når du tager en tår af den, er en fyldig og meget blød fornemmelse, der går over i en tør eftersmag. Selve farven på Gouden Carolus Classic er en mørk rubinrød farve, der sammen med det flotte tætte skum, gør den meget indbydende at kigge på.

Når du serverer den, vil det bedste være at servere den i pokalformede glas, og med en temperatur på 8-12 grader. Gør du det til kraftige kødretter eller ost, vil dine gæster virkelig kunne mærke den fantastiske smag, som den giver.

For dig der gerne vil have en øl, hvor alle nuancer passer sammen, hvor den gerne må smage frisk og samtidig sød, så vælger du Gouden Carolus Classic – og det er en rigtig god øl til alle i et selskab – så den kan nydes af begge køn, og de vil sidde tilbage med et himmelsk udtryk i ansigtet, når de smager den første gang.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven