Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Frugtøl

Her finder du øl hvor der på den ene eller anden måde har indgået frugt under fremstillingen. Frugtøl har en lang tradition i især Belgien. Nogle bryggerier bruger forskellige frugttyper under gæringen mens andre tilsætter en juice eller koncentrat under tapningen. Der er dog ingen tvivl om at Kriek eller kirsebær er den mest populære frugt til øl.

Frugter bliver brugt forskelligt underbrygningsen og med flere forskellige øltyper som basis.

Læs mere i bunden af siden

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Øl med frugt

At benytte frugter af forskelig art til fremstilling af øl er ikke nogen ny opfindelse. Sukkeret fra frugten bidrager til gæringen. Frugt har især i Belgien en tradition for for at hænge sammen med de vildtgærede øltyper lambik og geuze.

Hvornår skal du servere en frugtøl

Der er mange tidspunkter, hvor det er muligt at servere en god frugtøl, og specielt til desserter som er krydrede, samt chokolade, fløde og frugtbaserede desserter – her vil det helt sikkert være et hit – uanset om du serverer den til mænd eller kvinder. 

Ser man tilbage i tiden, så startede ølbrygningen faktisk med frugt, før humlen begyndte at blive brugt i fremstillingsprocessen. I dag, er der flere og flere mindre bryggerier, der også begynder at lave deres egen frugtøl, og de helt store bryggerier, har også sat deres første frugtøl i vandet, så tendensen er ganske tydelig – du får flere og flere muligheder for at smage en frugtøl.

Vil du gerne have en kvalitetsøl, der giver mulighed for at servere til både kvinder og herrer, så har du muligheden her, hvor du ved Ølhandleren, er sikker på at få en frugtøl, hvor der er blevet kælet ekstra for detaljerne, og de forskellige smagsnuancer en frugtøl giver.

Nyd en vildgæret øl – med frugt

Når du gerne vil prøve en frugtøl, er der mulighed for at smage en Fyns Forår, der er brygget med spelt og hyldeblomst, eller en Lindemans Kriek, som ligger i den søde ende og er en kirsebærøl. Det kan være i er et par veninder, der gerne vil prøve noget andet en cider eller hvidvin, og her vil et par frugtøl, der ofte er vildgæret – her opstår gæringen spontant uden tilsætning af gær – virkelig give en god oplevelse. 

Flere og flere vælger at bruge øl til desserten, og det skal du selvfølgelig også have mulighed for, hvilket du får med de forskellige frugtøl, der findes i sortimentet her ved ølhandleren. Jeg sikrer at de bliver leveret direkte til dig, og at de bliver forsvarligt transporteret hele vejen. 

Når du vælger en frugtøl fra Ølhandleren, er du sikret en øl, der er lavet med kærlighed til håndværket, du får en kvalitetsøl, og du får frugtøl, som passer perfekt til mange forskellige desserter. Kom i gang allerede i dag, så også du kan hoppe med trenden – frugtøl er kommet for at blive.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven