Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 400Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Duchesse de Bourgogne er en sød, syrlige flamske ale. Bør være på listen over øl man skal smage mindst én gang.

Duchesse De Bourgogne - 25 cl

fra Brouwerij Verhaeghe
DKK 20,00
Alkohol: 6.2 %
Indehold: 25 cl
Type: Flamsk redale
Glas: Pokal
Serverings temp: 6 - 8 grader
Duchesse de Bourgogne er en stor øl fra en lille niche. Knapper du denne øl op, med forventning om en mørk belgisk ale, så får du dig en overraskelse.

Her har vi fat i en øl af typen "flamsk rød", den er ikke spontangæret som de meget syrlige Lambik og Geuze, men en alm gæret ale, der herefter er lagt på egefade for at lagre. Inden tapning blandes øl der har laget i ca. 8 måneder med en ældre der har lagret i ca. 18 måneder.

Duften der møder dig fra denne øl, er anderledes end det meste. Syrlig, vinøs, egetræ, jordslået kælder, men også sødme fra forskellige skovbær. Smagen vil i starten være syrlig, men du vil hurtigt få en mere kompleks oplevelse og sødmen udfordre det sure i en fin balance.

Ikke en øl der har stor og bred appel, men bestemt en øl man bør smage. Personligt er jeg vild med denne øl som en velkomstdrik eller som øllen til kokken der knokler i køkkenet.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 400
Personlig levering

Kurven er tom

er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven