Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Delirium Tremens

Delirium Tremens

Varenr. 79702
fra Brouwerij Huyghe
DKK 32,00
Alkohol: 8.5 %
Indehold: 33 cl
Type: Speciel stærk belgisk blond
Glas: Pokal
Serverings temp: 10 - 12 grader

Delirium Tremens er navnet på denne øl, der smager så godt, at der er risiko for afhængighed og tendens til at se både lyserøde elefanter, små hvide mus og diverse fabeldyr ved manglende forsyninger.

Delirium Tremens er en meget ubehagelig tilstand, der kan ramme alkoholikere timer til dage efter de sidst har indtaget alkohol. For de fleste udvikler det sig sjældent til andet end abstinenser i form af rysten, nervøsitet og hjertebanken. Men for dem der virkelig har nydt, kan der optræde endog særdeles livlige hallucinationer – i folkeviddet oftest beskrevet med udseende af lyserøde elefanter eller små hvide mus.

Om øllen Delirium Tremens kan fremmane denne tilstand, handler vel i bund og grund om, hvor mange du indtager. Men vi må på det kraftigste advare om, at den ene nemt kan få selskab af flere! For den belgiske blonde Delirium Tremens her en fyldig krydret, afrundet smag med en dejlig, langvarende stærk og tør eftersmag, grænsende til det lidt bitre.

Dufter og smager så fuglene synger

Allerede når du letter kapslen på den med fabeldyr flot dekorerede Delirium Tremens øl, mødes du af en forførende, lettere maltagtig og krydret duft, hvor du lige kan ane et strejf af alkohol. 

Farven er lys gyldenblond med fine, brusende bobler, når du hælder den op. Brug et pokalformet glas og nyd den skønne duft, for hver slurk du tager.

Når først øllen kommer i munden, mærker du straks kraften fra de 8,5 % alkohol, som denne øl indeholder. Tungen og ganen bliver varm, og den let krydrede smag fylder munden for derefter at afløses af den tørre eftersmag.

På mange måder er Delirium Tremens en meget typisk belgisk blond øl, men den ekstra høje alkoholprocent og den karakteristiske, kraftige smag giver denne øl sine helt egne kendetegn. 

Nydes bedst ved en temperatur på 10 til 12 grader.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven