Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Danske øl

Vi har et udvalgt af danske specialøl fra bryggerierne Hornbeer, Refsvindinge samt Hancock med flere.

Refsvinge

Vi skylder brygmester John Rasmussen fra Refsvinding meget af æren for øl revulutionen i Danmark. Da han i midten af 90erne gav os den nu velkendte ale no 16, blev mange danskere pludselig opmærksom på, at øl kunne være andet end kønsløst masseproduceret bygsuppe. Siden er sortimentet udviklet og udvidet mange gange, men stadig med fokus på kvalitet og håndværk.

Læs mere i bunden af siden

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Dansk specialøl er godt

Lad det være sagt med det samme, jeg nyder personligt meget forskelligt og godt dansk specialøl. Danmark er i den grad kommet op i en høj klasse når det kommer til ølbrygningens ædle kunst.

Men omvendt bliver det aldrig dansk øl der kommer til at dominere Ølhandlerens sortiment, dette skyldes i høj grad at danske mikrobryggere er dygtige til at afsætte deres øl i Danmark. Ølhandlerens mission er nemlig ikke at prøsentere udelukkende kendt øl, men i lige så høj grad at udfordre markedet og forhåbentlig tilvejebringe nye og unikke øloplevelser til danskerne.

Derfor hører jeg også gerne fra mindre kendte bryggere fra Danmark der er interesseret i at gøre deres øl kendt.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

Corona-info: Jeg leverer som normalt. Der tages udvidede forholdsregler ved både påkning og levering.
-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven