Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433
Chimay Grande Resrve, 3 liter blå Chimay

Chimay Grande Reserve 3 liter

Varenr. 629337
fra Bières de Chimay
DKK 574,00
Alkohol: 9 %
Indehold: 3 liter
Type: Mørk stærk belgisk ale, Trappistøl
Glas: Pokal
Serverings temp: 10 - 14 grader

Når du vælger en Chimay Grand Reserve, får du en øl, der er brygget på stolte munketraditioner, som strækker sig tilbage til 1860. Det er ikke blandt de ældste klostre af Trappisterne, her er det bare en forfinet og veludviklet øl, du har mulighed for at få fingrene i. Det er nemlig 2 Trappist munke, der udviklede og forfinede gæringsprocessen, som i dag har gjort Chimay Grand Reserve til en af de mere populære Trappistøl.

Ved at vælge en Chimay Grand Reserve, får du en øl, der i starten kan have en meget humlet smag, der hurtigt går over i en let og mere afdæmpet smag. Når du hælder den op i glasset, vil du opleve en flot mørk og kobberfarvet nuance, og skummet er kraftigt med en urte og frugtagtig duft. 

Vælge du at lade den lagre i flere år, vil du bare få en endnu bedre Chimay Grand Reserve, og der er netop sat aftapningsår på etiketten, så du ved hvor lang tid den har lagret. Det gør det til en øl, du kan købe hjem et par gange om året, og så lade dem ligge og lagre i 3-4 år, før du vælger at drikke dem – det er simpelthen en fantastisk øl, som rigtige kendere skal smage mindst en gang om året.

Når du tænker over hvad du kan bruge en Chimay Grand Reserve til, så skal du blot tænke over hvilken vin, du vil have brugt til måltidet. Du har mulighed for at bruge en Chimay Grand Reserve til næsten ethvert formål, og derfor skal du også vælge altid at have et par stykker i barskabet.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven