Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Chimay

Chimay trppistklosteret ligger i det sydlige Belgien på grænsen til Frankrig.

Største trappistbryggeri

Måske ved du ikke hvad en trappistøl er, men derfor kender du måske alligevel øllene fra Chimay. Chimaybryggeriet er med en årlig produktion på ca. 150.000 hl det største af de 8 trappistbryggerier.

Der brygges fire forskellige øl i Chimayserien, to mørke og to lyse. Alle øl er fremragende repræsentanter for hver af deres type, nemlig den lyse belgiske pale ale (Doree), Dubbel (Rød Chimay), Tripel (Hvid Chimay) og Massive Ale – eller Quadrupel (Blå Chimay). Her er det især de mørke (den røde og blå Chimay), og i særdeleshed den blå der kendes i store dele af verden. Denne kan ofte fås i detailhandlen.

Læs mere nedenfor...

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Ølbryggere og Trappister i over 150 år

På klosteret lige uden for den sydbelgiske by Chimay, har trappistmunkene brygget øl i over 150 år. Nærmere bestem siden år 1862. Faktisk stod selve klosteret først færdigt i år 1871. Som det er tradition for flere af Trappistklostrene laves der også fremragende ost på klosteret.

Selvom munkene i byen har brygget øl i over 150 år, så er deres opskrifter udviklet sig. Først efter anden verdenskrig blev grunden til de nuværende opskrifter lagt.

Blå Chimay kan lagres længe

Chimays flagskib, den blå, har på både store og små flasker fået påtrygt produktionsår. I reglen kan øl der på denne måde har fået deres produktionsår fremhævet, lagres i adskillinge år. Her er den blå Chmay ingen undtagelse.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven