Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Butikken i Farre

Bemærk, at der ikke længere lagerføres øl i Farre. Det hele står på vores lager i Hørning.

Link til butikken/lageret i Hørning.

 

Butikken i Farre blev indrettet, historien om Ølhandleren

I starten var er ikke en webshop, men kun lidt øl på et gammelt arbejdsbord i mit værksted. Jeg jeg fik snart lyst mere.

Jeg indså hurtigt, at hvis en butik skulle tage sig godt ud, og det skulle være en god oplevelse at besøge den, så var det nødvendigt med mere end et gammelt arbejdsbord.

Derfor blev der brugt adskillige weekender og aftner i vinteren 2012/13, på at hamre, banke, slibe og male. Når du først træder ind i butikken, vil du pga den dæmpede belysning ikke ane meget mere end en mørkebrun masse, der snart vil tage sig ud som hylde fra gulv til loft med mere end 100 forskellige luksusøl fra både ind- og udland.

 

Altid med respekt for øllet

Nok er lokalet indrettet som butik, men der tages hele tiden hensyn til øllet. Dette betyder at du som tidligere nævnt, må finde dig i sparsom belysning og kølige temperature, da det er sådan øllet har det bedst. Mange af de øl der står på hylderne, er særdeles velegnet til mange års lagring, men denne lagring kan kun få godt hvis man passer på øllet. Derfor skal både lys og varme holdes tilbage.

 

Butikken er (skal blive) et skattekammer

Nok ser du mange varianter af fantastisk øl her i den online shop. Med i butikken i Farre vil du - hvis du er heldig - kunne finde andre skatte. Det kunne være øl, der har været gemt væk i flere år, øl der er udgåede, eller simpelthed øl der ikke uden videre kan overdrages til hvem som helst.

Under alle omstændigheder, så står Ølhandleren altid klar til en snak om øl og er ikke egne favoritter udpeges gerne.

Det gamle arbejdsbord, står der i øvrigt endnu.

Kurven er tom

er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven