Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Belgiske øl

Der er ikke mange lande, hvis nogen, der kan måle sig med de mange stolte traditioner de belgiske ølproducenter har. Det kan være alt lige fra de multinationale kæmpebryggerier til de helt små, familie, kloster og Trappistbryggerier. Belgisk øl hører til blandt det bedste i verden, så når du først får smag for det belgiske øl, kommer du til at bruge mange hyggelige stunder med en god kvalitetsøl i hånden.

Læs mere i bunden af siden.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

De stolte traditioner – gør øllen bedre

Når du kommer ned til de mindre bryggerier, og klosterbryggerierne, er det ikke længere bare en øl du kommer til at smage på. Her er der i stedet for tale om en kærlighed til øllen, og et godt stykke håndværk, der giver dig mulighed for at smage på noget af verdens bedste øl. Med den kærlighed og det håndværk mange af de belgiske øl bliver lavet med, er det let at fornemme de mange smagsvarianter, og det er netop også en af de store fordele ved belgisk øl. 

Her får du mulighed for at smage og fornemme hver enkelt øl, der har sit helt eget udtryk. Det er lige fra Rochefort og Chimay, de mange andre Trappister til spændende frugtøl – og så videre – det er hele vejen rundt i det belgiske øl univers, at det kommer til udtryk. 

For dig, der gerne vil have en god øl, måske verdens bedste øl, vil du ved at vælge belgisk øl, være godt på vej. De mange forskellige producenter giver dig altid mulighed for at finde en øl, der kan nydes til det formål du ønsker. 

Belgisk øl – hvad skal du forvente

Uanset hvad du ønsker at bruge en belgisk øl til, så vil der altid være en, der passer til dig. Hvad du skal forvente af øllen, kommer meget an på hvad du gerne vil have. Du har mulighed for at finde hvedeøl, der ofte er mere milde i smagen, eller en Rochefort 10, hvor du tydeligt kan fornemme smagen af tørret frugt, rosin og sveske – også helt uden at julestemningen begynder at sprede sig. 

De mange smagsnuancer, der spreder sig ud under og ved siden af humlen og malten, gør det virkelig til en helt fantastisk øl, så vælger du Rochefort 10 – vil du af mange kendere få et anerkendende nik – de ser den som verdens bedste øl.

Det er blot nogle af de ting, der venter på dig, når du gerne vil have belgisk øl – find de enkelte specialøl, kom mere i dybden med dem, og find ud af hvilken en, der passer til lige netop dig – det kan jo være du bliver bidt af det.

 

Nyd en øl eller to fra Belgien – du fortryder det ikke

Når du gerne vil have noget af verdens bedste øl, når du gerne vil mærke kærligheden til øllen og håndværket, og når du skal finde en øl, du gerne vil forkæle dig selv med – så skal det være belgisk øl.

Du har alle muligheder lige her – så bestil dine belgiske øl allerede i dag – du fortryder det ikke.

Alle priser er inkl. pant
Gratis levering fra kr 500
Personlig levering
Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

Kurven er tom

-->
er nu lagt i kurven.
Shop videreGå til kurven