Alle priser er inkl. pantGratis levering fra kr 500Personlig leveringKlik her for at se næste leveringRing til Ølhandleren: Tlf. 29242433

Specialøl leveret lige til døren

Hver uge. Personligt med respekt og passion for øllet.

For at give dig den bedste oplevelse med online øl indkøb, er Ølhandlerens nøgleord passion og respekt for øllet.

Min passion for øllet, giver dig unikke oplevelser med spændende øl fra et personligt udvalgt sortiment af højeste kvalitet. Mens respekten især viser sig i behandlingen af øllet, fra mit lager hvor det året rundt står mørkt og køligt, til den personlige levering, der sikre minimale rystelser for øllet.

Læs mere nedenfor

  Ølhandleren – har med sikkerhed en øl efter din smag

  Når du skal have et par gode øl, der kan bruges til middagen, i hyggeligt lag, eller som en god gave, vil du her ved Ølhandleren have mulighed for at finde specialøl, der kan nydes som du ønsker det. Det kan for eksempel være en Rochefort 10, der af mange kendere karakteriseres som en af verdens bedste øl.

  Med et udvalg på næsten 400 forskellige special øl, vil du her ved Ølhandleren altid kunne finde den eller de specialøl, som passer til det formål, du ønsker de bliver brugt til. Det kan du blandt andet finde ud af, ved at læse om dem her, eller så er der altid mulighed for at få personlig hjælp af Ølhandleren selv.

   

  Personlig, nærværende og god service

  Der kan være mange spørgsmål, når du gerne vil have den helt rigtige øl, for det er jo ikke sikker at en trappistøl dur til det ønskede formål, her kan de så i stedet være en af de mange andre belgiske øl du kan finde her.

  Du vil altid have mulighed for at få personlig betjening af Ølhandleren selv, da jeg har et indgående kendskab til de mange forskellige øl, og det er også mig, der selv leverer øllet til din adresse, så du derved sikres den forsvarligste håndtering af dine øl igennem hele processen.

  For dig som vælger at handle ved Ølhandleren, betyder det, at du får leveret dine øl, af en person, der har indgående kendskab til håndtering af øl, og så er der selvfølgelig gratis levering lige så snart ordren har passeret de 500 kr. Du har altid mulighed for at stille spørgsmål om de forskellige øl, og du får en personlig betjening, hvor et ønske om god service er i højsædet.

   

  Kvalitetsøl, du ikke finder i supermarkedet, til lave priser

  Når du vælger at finde din øl her, er det fordi du gerne vil have special øl af en god kvalitet, og det er ikke dem du finder i supermarkedet. Du har mulighed for at finde nye og spændende øl, du har mulighed for at finde de bedste øl fra Belgien og andre lande, og så bliver de, som tidligere skrevet, leveret direkte til din dør personligt – bestil din specialøl her.

  Det betyder, at du har alle muligheder for at finde specialøl, du kan give i gave, du har mulighed for at nyde dem over en god middag, eller i hyggeligt lag – det er helt op til dig – jeg sikrer, at du får den øl, du gerne vil have – det er det vigtigste for mig.

   

  Her finder du favoritterne

  Der er selvfølgelig specialøl, som er mere populære end andre her hos Ølhandleren, og dem får du mulighed for at vælge her. 

  Vil du gerne prøve en af de nye og spændende øl, eller en af de andre klassikere, så har du mulighed for at gøre det lige her.

  Med et udvalg på næsten 400 specialøl – er det her ved Ølhandleren, du finder dine favoritter.

   

  Unik leveringsform i (næsten) hele Danmark

  Selvom butikken og lageret fysisk befinder sig I Give nord for Billund, så vil jeg gerne være din leveresdør af specialøl.

  Så uanset om du bor i København, Odense, Ålborg, så kommer jeg personligt og leverer dine øl. Det gør jeg i øvrigt også, hvis du bor på det sydlige Lolland, eller i alle hjørner af Jylland. Så længe din adresse ligger i Danmark og er forbundet med en bro til fastlandet, så vil jeg glæde mig til at levere øl lige til din dør.

  Alle priser er inkl. pant
  Gratis levering fra kr 500
  Personlig levering
  Ølhandleren bruger coockies, læs mere under vilkår

  Kurven er tom

  Corona-info: Jeg leverer som normalt. Der tages udvidede forholdsregler ved både påkning og levering.
  -->
  er nu lagt i kurven.
  Shop videreGå til kurven